Een prachtige lokatie in het Museumkwartier van Utrecht. Aan het Pieterskerkhof in de historische binnenstad van Utrecht, bevindt zich een voormalig koetshuis met een vloeroppervlak van ruim 100 m2.

Deze mooie, besloten plek is te huur om bijeen te komen voor vergadering, workshop, brainstorm, training of een andere activiteit zoals bijvoorbeeld een presentatie, high tea of wijnproeverij. Gastvrij maatwerk in een inspirerende omgeving is daarbij altijd het uitgangspunt.


De verrassende inrichting heeft een vintage sfeer en het centrale punt is de grote vergadertafel. Door de aanwezigheid van comfortabele banken en fauteuils en een extra tafel, is het gebruik van de ruimte multifunctioneel zodat een groep zich ook kan opsplitsen. Aan de vergadertafel is plaats voor groepen tot 18 personen. Afhankelijk van uw wensen, is er voor ‘lopende’ activiteiten, in overleg mogelijk ruimte voor meer personen.


Hoge openslaande deuren verraden de oorspronkelijke functie en geven aan de voorkant uitzicht op de Pieterskerk, waarvan de geschiedenis terugvoert naar de elfde eeuw. Aan de achterkant geven ze toegang tot een intieme en zonnige stadstuin die bij mooi weer gebruikt kan worden.


Alle elementaire voorzieningen zoals WIFI, flipover, cd/dvd/blue ray, beamer en een grote projectiewand zijn aanwezig. Ook is er een lange magneetwand.